ROUNDED ZAKELIJK

Kunnen wij van jou leren?

En wil je jou CV uitbreiden met een geweldige ervaring?

Kom werken bij Rounded als inkoper, product manager, ICT specialist, marketeer of logistieke medewerker.

B

Meld je aan voor een leuke Rounded job of stage.

Werken in een klein en

gedreven team...

Het leveren van onderdelen gaat niet vanzelf. Dagelijks werken wij met een klein en gedreven team aan een beter Rounded. Automatisering, apps en vooral leuk klanten contact staan bij ons centraal.

Start je uitdaging hier

Staat je vraag er niet bij of heb je nog een vraag?

Neem contact met ons op

Van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur willen we u graag helpen met onze live chat. U heeft dan direct contact met een medewerker van het klantenserviceteam die uw vragen meteen kan beantwoorden!

Hoe gemakkelijk zou het zijn om WhatsApp te gebruiken om ons te bereiken met slechts een bericht? Probeer het nu op onze

Whatsapp-lijn +31630133209

We zijn slechts een klik verwijderd!

Natuurlijk kunt u ook uw vraag per e-mail sturen waar we u een antwoord op geven. U kunt dit sturen naar onze e-mail service@rounded.com of klik op de knop hieronder!

Of bel ons op

0031113212810

Ben je nog steeds niet overtuigd of wil je al onze succesverhalen lezen? Deze Trustpilot-link bevat meer dan 1000 wereldwijde succesverhalen van onze klanten.

1,000+ Succes verhalen

Россия

Australia

Canada

Brasil

Nederland