Onderdeel retour sturen?

Rounded bied een groot assortiment van spare parts en verstuurd deze wereldwijd sinds 2006. Het Rounded team heeft de kennis om onderdelen snel en op een veilige manier te vesturen met volledige ondersteuning voor de klant.

Wij bieden 2 manieren van retouren aan!

De eerste vorm van retouren is een retour onder garantie. Deze methode word gebruikt wanneer een product kapot is of niet functioneert zoals het hoort! Om meer te lezen over deze vorm van retouren kunt u klikken op de balk hieronder.

De tweede vorm van Retouren is retouren voor een geld teruggave. Deze methode word gebruikt wanneer het product niet past of toch niet is wat u in gedachten heeft. Om hier meer over te lezen kunt u klikken op de balk hieronder.

"Natuurlijk is een retour nooit leuk, maar we doen er alles aan om het zo makkelijk mogelijk te maken"


Daan Janse

Manager logistiek, Rounded.com

Retour in 5 eenvoudige stappen

Om uw retour makkelijk aan te melden hebben we een klein overzicht gemaakt van 5 eenvoudige stappen om u te laten zien hoe we het doen op Rounded.com!

Stap 

De Retour voorbereiden

1

Checklist wat heb je nodig?

  • Het product
  • Het ESD- zakje met het productetiket
  • De factuur
  • Een doos of envelop

De retour aanmelden

2

Ik heb een Rounded account:

Meld uw retour eenvoudig via uw account. Klik op de blauwe knop "subscribe your return" bovenaan deze pagina om uw retour aan te melden. (Deze methode is vereist voor klanten met een geregistreerd account)


Ik heb geen Rounded account:

Heeft u de bestelling geplaatst zonder een account aan te maken? Dan mag u het pakket naar het onderstaande adres sturen. Het is erg belangrijk dat u de afgedrukte pakbon of factuur in het pakket plaatst. Vergeet niet om de reden van retournering op de pakbon of factuur te vermelden, zodat onze Retour afdeling uw bestelling kan verwerken. 

De retour terugsturen

3

U kunt ons adres hieronder vinden!


Rounded

t.a.v afdeling retouren

Verrijn Stuartweg 3 

4462 GE Goes 

Nederland

Onderzoek bij de afdeling retouren

4

Onze retourafdeling zal analyseren hoe de schade is veroorzaakt en kan het onderdeel verzenden voor nader onderzoek.

Optie 1. Retour onder garantie

Vereisten en terugkeerbeleid voor garantieproducten


1) Uw retour zal worden verwerkt op basis van 3 vragen:

- Zit het product in de seal (productverpakking niet geopend)? Als de ESD seal wordt geopend, moet u de originele verpakking van het product ook bij uw retourzending meezenden.

- Is het product vrij van enige montage- of installatie schade?

- Is het product niet in een apparaat gebruikt of is het in gebruik geweest?


2) Producten moeten binnen 3 maanden na levering worden geretourneerd, of Rounded moet binnen 90 dagen worden geïnformeerd over de retourzending via een RMA-aanvraag via uw account of een e-mail naar service@rounded.com.


3) Verpakkingen, kwijtraken van producten of opsporingsproblemen met betrekking tot eventuele retourproducten zijn de verantwoordelijkheid van de afzender.


 Wanneer je een item wilt omruilen of retourneren ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.


* Let op als het onderdeel in gebruik is genomen in het hele apparaat heb je een gelimiteerde garantie.

** Voor kleinere bestellingen, bekende redenen en langere afstanden, kan er een uitzondering worden gemaakt voor individuele gevallen. Ons support team zal alternatieve opties voor elke zaak afzonderlijk controleren.

Optie 2. Retour voor omruiling of terugbetaling

Vereisten en teruggave voor geld-terug of terugbetaling

1) Producten moeten binnen 1 maand na levering worden geretourneerd, of Rounded moet binnen 30 dagen worden geïnformeerd over de retourzending via een RMA-aanvraag via uw account of een e-mail naar service@rounded.com


2) Reserveonderdelen die verzegeld zijn, deel uitmaken van het apparaat, die geïnstalleerd, gemonteerd zijn, of beschadigd zijn uitgesloten van ons garantiebeleid voor een directe terugbetaling. Deze producten kunnen niet worden vervangen of worden terugbetaald.


3) Verpakkingen, kwijtraken van producten of opsporingsproblemen met betrekking tot eventuele retourproducten zijn de verantwoordelijkheid van de afzender.


 Wanneer je een item wilt omruilen of retourneren ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Antwoord en oplossing

Goed gedaan!


Met deze laatste stap heeft onze Rounded retour afdeling uw retour geanalyseerd en nemen zij contact met u op over hun bevindingen en beslissing dat kan per e-mail of telefoon. zijn.


Mogelijke uitkomsten kunnen een gloednieuw reserveonderdeel zijn, een terugbetaling van het volledige bestedingsbedrag of een korting op uw volgende bestelling.


In sommige gevallen kan een resultaat ook zijn dat de retour is afgewezen. Dit kan om verschillende redenen worden gedaan, die u op dat moment per e-mail zullen worden uitgelegd.

5

Veelgestelde vragen FAQ

We ontvangen dagelijkse vragen over retouren, uiteraard zijn alle gevallen anders. Maar we hebben de meest gevraagde en bruikbare vragen voor u is opgeschreven.

03

01

02

Hoe kan ik een retour als gast registreren?

In hoeveel dagen wordt mijn terugbetaling terugbetaald?

Wat is de garantie tijd?

Staat je vraag er niet bij of heb je nog een vraag?

Neem contact met ons op

Van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur willen we u graag helpen met onze live chat. U heeft dan direct contact met een medewerker van het klantenserviceteam die uw vragen meteen kan beantwoorden!

Natuurlijk kunt u ook uw vraag per e-mail sturen waar we u een antwoord op geven. U kunt dit sturen naar onze e-mail service@rounded.com of klik op de knop hieronder!

Hoe gemakkelijk zou het zijn om WhatsApp te gebruiken om ons te bereiken met slechts een bericht? Probeer het nu op onze 

Whatsapp-lijn +31630133209

We zijn slechts een klik verwijderd!

Of bel ons op

0031113212810

1,000+ Succes verhalen

Ben je nog steeds niet overtuigd of wil je al onze succesverhalen lezen? Deze Trustpilot-link bevat meer dan 1000 wereldwijde succesverhalen van onze klanten.